Skip Navigation Links

HATAY BÜYÜKŞEHİR MAYIS AYINDA 116 BİN 324 NOKTAYI İLAÇLADI

HBB,il genelinde sıcaklıkların yükselmesiyle artan sinek, haşere ve kemirgenlere karşı Mayıs ayı boyunca il genelinde etkin bir ilaçlama programı yürü

HATAY BÜYÜKŞEHİR MAYIS AYINDA  116 BİN 324 NOKTAYI İLAÇLADI

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sıcaklıkların yükselmesiyle artan sinek, haşere ve kemirgenlere karşı Mayıs ayı boyunca il genelinde etkin bir ilaçlama programı yürüttü.
 
HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, kurum planlaması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılan ilaçlama çalışmaları sinek ve haşerelerin ürediği dere, su kanalı, gölet, kanalizasyon, sazlık alan, bataklık, foseptik, gübrelik alan, çöplük vb. yerlerde yoğunlaştırıldı.
 
Uzman personeller tarafından yürütülen çalışmalar gece ve gündüz olmak üzere 68 ilaçlama aracı ve teknolojik ekipman kullanılarak gerçekleştirildi.
 
Ekipler il genelinde insanların toplu yaşadığı mahalleler, konteyner kentler ve resmi kurumlar dâhil olmak üzere 116 bin 324 noktada ilaçlama yaptı.
 
Yıl boyunca ilaçlama çalışmalarının sürdürüleceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların taleplerini HBB’nin sosyal medya hesaplarına, 444 12 06 ve Alo 153 hattına iletebileceklerini kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet