Skip Navigation Links

Belen'de Yaz Spor Kursları Başlıyor!

Belen Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl da geleneksel Yaz Spor Kursları kayıtları başladı.

Belen'de Yaz Spor Kursları Başlıyor!

Belen   A+a-

 
28 Haziran 2024 tarihlerine kadar gerçekleşecek kurs kayıtlarında çocuklar, futboldan basketbola, voleyboldan hentbola ve okçuluğa branşında eğitim alabilecekler.
 
Kurslara katılmak isteyen veliler, 28 Haziran tarihine kadar Belen Belediyesi'ne başvurarak kayıt yaptırabilirler. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak için 530 061 9878 - 534 792 6031 numaralı telefonlardan da iletişime geçilebilir.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı açıklamada; Yaz tatilini hem eğlenerek hem de spor yaparak geçirmek isteyen çocuklar için bu fırsatı kaçırmamalarını ifade ederek şunları söyledi: "Sağlıklı ve zinde nesiller yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Kursları'na bu yıl da yoğun ilgi bekliyoruz. Çocuklarımızın sporla tanışmalarını ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Yaz tatilini hem eğlenerek hem de spor yaparak geçirmek isteyen çocuklar için bu fırsatı kaçırmayın! Sporun enerjisiyle dolu, sağlıklı ve keyifli bir yaz tatili sizleri bekliyor!” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet