Skip Navigation Links

Depremzede Çiftten Çocuklara Moral Eğlencesi

6 Şubat depreminde kızlarını kaybeden Sercan-Nurgül Karakurt çifti depremzede çocukları ve ailelerini kapsayan bir eğlence programı düzenledi.

Depremzede Çiftten Çocuklara Moral Eğlencesi

Gündem   A+a-

 
Sunuculuğunu Gazeteci Sabriye Güler'in yaptığı programa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Emniyet müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun Gençlik Merkezi müdürü Ahmet Keskin ve depremzede çocukların yanı sıra ailelerde katıldı.
 
Cemnur Tesislerinde gerçekleştirilen eğlence programının açılış konuşmasını Nurgül Karakurt yaptı.
Kaybettiği kızının acısını diğer çocukları sevindirerek hafifletmeye çalıştığını aktaran Karakurt; "ben depremde Hilal'imi kaybettim ama depremden sonra onlarca Hilal'im oldu" dedi.
 
Gecede bir konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, depremin ilk anından itibaren sürekli sahada yer aldıklarını belirterek depremden dolayı anne babasını kaybetmiş tüm çocuklara devlet olarak sahip çıktıklarını söyledi. Demiryürek; "Bizim devletimiz çok güçlü bir devlet bir çok badire atlattık bu badireleride en kısa sürede atlatacağız. Bizler bunun için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. El birliği ile İskenderunumuzu ayağa kaldıracağız" dedi.
 
Kaymakam Demiryürek'in ardından sahneye davet edilen Cemnur Tesisleri sahibi Yıldırım Alpay, 6 Şubat depreminin ardından tesisi depremzedelerin kullanımına açtığını 1 yıldan fazla süredir herhangi bir eğlence organizasyonu yapmadıklarını belirterek; "6 Şubat depreminden sonra ilk defa böyle güzel ve anlamlı bir geceyle tesisimizin açılışını yaptık. Bizler bugüne kadar depremzede kardeşlerimizin her yardımına gücümüz yettiğince koştuk, koşmaya da devam ediyoruz" dedi.
Duygusal anlarında yaşandığı eğlence programında çocukların palyaço eşliğinde mutlulukları gözlerinden okunurken gelen aileler birlikte vakit geçirip sohbet ettiler.
 
Cemnur tesislerinin sahibi Yıldırım Alpay gelen tüm çocuklara oyuncak dağıtırken İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ise çocuklara yönelik yaptığı çeşitli etkinliklerle geceye renk kattı.
 
Anlamlı geceye, destek olan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal'a ve Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem'e teşekkür edildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet