Skip Navigation Links

Kaymakam Demiryürek'ten motosiklet sürücülerine uyarı;

KURALLARA UYUN!

Kaymakam Demiryürek'ten motosiklet sürücülerine uyarı;

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, kentte motosiklet ve elektrikli bisiklet kazalarında ciddi artış yaşandığını belirterek, "Yeni can ve mal kayıplarına uğramamak için, trafikte seyreden tüm araçların olduğu gibi motosikletlerin de kurallara uymaya azami önemi göstermeleri gerekmektedir" diyerek uyardı.
 
'GÜVENLİK SORUNU TEŞKİL EDİYOR'
Kaymakam Demiryürek açıklamasında, "Bu kazaların bir kısmı ruhsatsız ve plakasız olarak, maalesef ehliyetsiz ve kasksız sürücüler tarafından kullanılan motosikletler toplumsal ve bireysel bir güvenlik sorunu olarak karşımıza çıkıyorlar.
Konuyla ilgili güvenlik güçlerimizin çalışmaları sahada aralıksız devam ediyor.
Emniyet Müdürlüğümüz son iki günde trafikte seyir halinde bulunan toplam 575 motosiklet üzerinde yaptığı denetimlerde, ağırlıklı olarak tescilsiz ve ehliyetsiz araç kullanımı ve kask takılmaması nedeniyle sürücülere çeşitli miktarlarda para cezası uygulamıştır. Ceza burada en son arzu ettiğimiz uygulamadır. Yeni can ve mal kayıplarına uğramamak için, trafikte seyreden tüm araçların olduğu gibi motosikletlerin de kurallara uymaya azami önemi göstermeleri gerekmektedir" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet