Skip Navigation Links

Yıldırım Alpay Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

İskenderun'da mahalleler arası iletişimi güçlendirmek ve birlik beraberliği tazelemek amacıyla düzenlenen, şehrin sevilen iş insanı,

Yıldırım Alpay Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Gündem   A+a-

 

İskenderun'da mahalleler arası iletişimi güçlendirmek ve birlik beraberliği tazelemek amacıyla düzenlenen, şehrin sevilen iş insanı Yıldırım Alpay'ın da destekleyip ismini verdiği 'Yıldırım Alpay Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' İskenderun Sahil Spor Kompleksinde başladı.
 
Turnuvayı organize eden muhtarlardan Kocatepe Mahallesi Muhtarı Emrah Ceren, yaptığı açılış konuşmasında bu etkinliğin mahalleler arasındaki dayanışmayı pekiştirdiğini söylerken, "Bizden desteklerini esirgemeyen başta Yıldırım Alpay'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
 
Yıldırım Alpay da yaptığı açılış konuşmasında futbolun getirdiği heyecanın, İskenderun sokaklarında yaşayanların yüzlerinde tebessümler oluşmasına vesile olduğunu söylerken, "Bu tarz etkinlikler birlik ve beraberlik duygularını canlı tutuyor. Sporun birleştirici gücünün ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Her zaman böyle etkinlikleri destekledik, destekleyeceğiz." Şeklinde konuştu.
 
Turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu yapan Alpay, tüm sporculara başarılar diledi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet