Skip Navigation Links

KOSGEB Hatay Müdürü Mustafa ÖZTAŞ'DAN İGC'YE KUTLAMA ZİYARETİ

İGC başkanı Diyap Atar, KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

KOSGEB Hatay Müdürü Mustafa ÖZTAŞ'DAN İGC'YE KUTLAMA ZİYARETİ Web
TV

Gündem   A+a-

 KOSGEB Hatay Müdürü Mustafa ÖZTAŞ'DAN İGC'YE KUTLAMA ZİYARETİ
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin 61 yıl dönümü dolayısıyla cemiyeti ziyaret eden Hatay KOSGEB İl Müdürü Öztaş, İGC başkanı Diyap Atar'a cemiyetin kuruluşu ile ilgili "nice yıllara" diyerek iyi dileklerini iletti. Öztaş sohbetinde enafa yönelik KOBİ destek paketi hakkında da gazetecileri bilgilendirdi.
Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde esnafın desteklenmesinin önemine dikkat çeken Öztaş , işletmelerin finansal yüklerini hafifletmek ve ekonomik faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kredi, hibe ve eğitim olanaklarına dikkat çekti.
 
İl Müdürü Öztaş, "Hatay'daki esnaflarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yeni KOBİ destek paketimizle birlikte, işlerini büyütmek isteyen girişimcilere de fırsatlar sunuyoruz. Özellikle pandemi ardından da depremin yaralarını sarma ve KOBİ'lerin toparlanma sürecinde esnafımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.
 
Ayrıca, KOSGEB'in sunduğu desteklerin sadece finansal yardımlarla sınırlı olmadığını belirten İl Müdürü, eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle de esnafa yol gösterici olmayı amaçladıklarını vurguladı. Destek paketinden yararlanmak isteyen esnafların, KOSGEB'in resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri bildirildi.
KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş, bu yeni destek paketinin Hatay'daki esnafın işlerini geliştirmesine ve bölge ekonomisine katkı sağlamasına büyük bir fayda sağlayacağını belirtti.
İGC başkanı Diyap Atar, KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
KOSGEB Hatay Müdürü Mustafa ÖZTAŞ'DAN İGC'YE KUTLAMA ZİYARETİ  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet