Skip Navigation Links

DÜZEN İLE ÇOBAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Hatay barosu Avukatlarından Başak Çoban ile Murat Ömer Düzen Dünya evine girdi.

DÜZEN İLE ÇOBAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gündem   A+a-

 
Nilgin ve Musa Çoban’ın güzel kızı Başak Çoban, ile Şükran Mustafa Düzen’in sempatik oğlu Murat Ömer Düzen’in düğün merasimi İsos otelde gerçekleşti.
 
Genç çiftlerin mekana gelmesiyle başlayan düğün merasimine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Önceki Dönem Milletvekili Suzan Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Jandarma Komutana Binbaşı Yusuf Yıldırım, Çoban ve Düzen ailelerinin yakınları ve genç çiftlerin arkadaşları katıldı.
 
Başak ve Murat Ömer Düzen’in sahne performansı ise davetlilerden heyecanla izledi. Genç çiftlerin dans gösterisi sonrasında ise Nikah memuru tarafından nkıyına geçildi.
 
Başak ve Murat Ömer Düzen’in nikah şahitliklerini ise, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Milletvekili Suzan Şahin,Başsavcı Muhammet emin ünalan, adalet komisyonu başkanı Mahit Taştimur, Emniyet müdürü Nevzat Güneş, iş insanı Osman Tufan, Selin Pamuk ve Damla Bayırdır yaptı.
 
Nikah memurunun imzaladığı evlilik cüzdanıyla Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, genç çiftlerin bir ömür mutluluk olmasını diliyorum. Her evliliğin esas kuralı saygıdır diyerek evlilik cüzdanını Milletvekili Suzan Şahin tarafından verilmesini istedi. Milletvekili Şahin İse genç çiftlere bir ömür mutluluk diliyorum bir birinize karşı asla sırtınızı dönmeyen hep yan yana olun diyerek cüzdanı çiftlere teslim etti.
 
Nikah sonrasında ise davetliler gönüllerince eğlendi.
 
Çoban ve Düzen ailelerini tüm davetlilerle tek tek ilgilendi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet