Skip Navigation Links

İTSO'dan Tarsus TSO Ziyaret Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve beraberindeki heyet Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

İTSO'dan Tarsus TSO Ziyaret Açıklaması

Gündem   A+a-

 
Ziyaretin ardından bazı yayın organlarında yayınlanan asılsız haberlerden dolayı İTSO Yönetim kurulu bir açıklamada bulundu.
 
Açıklama ise şöyle;
 
Yakın zamanda, Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetim kurulu tarafından, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Ruhi Koçak'ın kısa zaman aralığında vefat eden değerli eşi ve değerli ablasının taziyesi amacıyla Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık makamına ziyarette bulunulmuştur. Gayet insani ve hüsnüniyet içeren ziyaretimiz hakkında, ne yazık ki bazı basın mensupları, ziyaret içeriğini bilmeden hakkımızda olumsuz yorumlarda bulunmuştur. Bölgemiz için komşu ticaret odaları ile olan işbirliği ve diyaloğumuzun her zaman iyi olmasının çabası, doğru temsiliyetin gereğidir. Gayet insani olan bu ziyaretimizin içeriğini bilmeden kamuoyu ile haber paylaşan basın mensuplarının, haberci kimliğinin gerektirdiği dikkat ve özeni göstermemesi üzücü olmuştur. Gazetecilik etiği gereği, detayını bilmediği bir konuda kamuoyunu yanıltıcı haber yapmak yerine odamız ilgili departmanından bilgi alarak haber yapılmasının kamuoyunu doğru bilgilendirme açısından gerekli olduğu bilinmelidir. Oda üyelerimizin, kentimizin, her daim daha iyiye yol alması için, odamız, elinden gelen tüm çabayı eskiden olduğu gibi her zaman göstermeye devam edecektir. Siz değerli kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.
 
 
İTSO YÖNETİM KURULU
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet