Skip Navigation Links

HATAY STADYUMUNU İSTİYOR

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur TBMM Genel Kurulu’nda Hatay stadyumunun onarılarak Hatay’ın stadyumuna kavuşturulması için çağrıda bulundu.

 HATAY STADYUMUNU İSTİYORWeb
TV

Gündem   A+a-

 HATAY STADYUMUNU İSTİYOR
 
 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur TBMM Genel Kurulu’nda Hatay stadyumunun onarılarak Hatay’ın stadyumuna kavuşturulması için çağrıda bulunda.
 
 
 
CHP’li Güzelmansur Meclis’te yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
 
 
“6 Şubat depreminde, her ailede olduğu gibi, Hatayspor ailesinin de kahredici kayıpları oldu. Futbolcusunu, sportif direktörünü kaybetti. Ölümden kıl payı kurtulan futbolcularımızın psikolojisi bozuldu. Stadyumu da ciddi hasar aldı. Tüm bu kayıp ve zarara rağmen Hatayspor tarihinin en zorlu sezonunda Süper Lig'de kalma başarısını gösterdi. Bu başarı sadece alkışlanmakla kalmamalı. Hatay'ın stadyumu bir an önce onarılmalı. Futbolcular, taraftarlar, Mersin'e taşınmaktan kurtarılmalı, Hatayspor maçlarının Hatay'da oynanması sağlanmalı. Buradan ilgili Bakanlıklara sesleniyorum: Hataylı futbolseverler stadyumunu istiyor. Hatay'ın stadyumunu onarın bir an önce maçlara hazır hâle getirin. Taraftarı da, takımı da ilden ile dolaşmaktan kurtarın.”
 
 
 HATAY STADYUMUNU İSTİYOR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet