Skip Navigation Links

HATAY BÜYÜKŞEHİR'DEN MEZARLIK MESAİSİ

HBB, BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

HATAY BÜYÜKŞEHİR'DEN MEZARLIK MESAİSİ

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il genelinde kutsal mekânlarda, mezarlık ve şehitliklerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
 
Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, 27-31 Mayıs tarihleri arasında 710 mezarlık alanının 156'sında 16 araç ve 128 personelle Kurban Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.
 
Başta Antakya Asri Mezarlık ve Narlıca Deprem Şehitliği olmak üzere İskenderun, Defne, Samandağ, Altınözü, Arsuz, Belen, Dörtyol, Erzin, Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Yayladağı ilçelerinde bulunan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
 
Vatandaşların daha temiz ve güvenli bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için titiz bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, mezarlıklarda çim biçme, ağaç budama, yabani ot ve çevre temizliği yapıyor.
 
Yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün talimatları doğrultusunda il genelinde 593 mahallede cenaze ve defin hizmetlerinin icra edilmesinin yanı sıra mezarlık ve şehitlikleri vatandaşların ziyaretlerine hazır hale getireceklerini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet