Skip Navigation Links

GİRİŞİMSEL RADYOLOG UZM. DR. CELAL DOĞAN GELİŞİM'DE

Dr. Celal Doğan, uzman ve akademisyen kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

GİRİŞİMSEL RADYOLOG UZM. DR. CELAL DOĞAN GELİŞİM'DE

Sağlık   A+a-

 Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Celal Doğan, uzman ve akademisyen kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Girişimsel radyoloji işlemleri ile birçok hastalığın teşhis ve tedavisini sağladıklarını ifade eden Uzm. Dr. Doğan, bu işlemleri İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde sunmaya devam edeceğini açıkladı.
 
Uzm. Dr. Celal DOĞAN Kimdir?
 
Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Celal Doğan; 2004 yılında Çukurova Üniversitesi’nde başladığı tıp eğitimini 2010 yılında başarıyla tamamlamıştır. Zorunlu hizmeti için atandığı Şanlıurfa’da 2010-2013 yıllarında görev yapmıştır. Bu süre zarfında Aile Hekimliği Eğitimi alarak Aile Hekimi olarak çalışmıştır.
 
2013 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde radyoloji uzmanlığı eğitimine başlayarak 2018 yılında Radyoloji Uzmanı unvanını başarıyla almıştır. Devlet hizmet yükümlülüğünü Uzman Hekim olarak Derik Devlet Hastanesi’nde tamamladıktan sonra, Gaziantep’te çalıştığı sürede özel hastane yöneticiliği, kurucu radyoloji uzmanı ve girişimsel radyoloji uzmanı olarak çalışmıştır. İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde girişimsel radyoloji ve anjiyografi biriminde Uzman Hekim olarak görev yapmıştır. Farklı dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında mesleki eğitim faaliyetlerinde bulunmuştur. Halen özel bir hastanede radyoloji uzmanı ve girişimsel radyoloji uzmanı olarak çalışmaktadır. TRD (Türk Radyoloji Derneği), TGRD(Türk Girişimsel Radyoloji Derneği) üyesidir.
 
Özellikle ilgilendiği alanlar;
 
· Anjiyografi, Damar Tıkanıklığı Tedavisi
 
· Beyin ve Boyun Damarları Anjiyosu
 
· Varis Tedavileri
 
· Onkolojik Girişimsel İşlemler
 
· Tiroid ve Paratiroid Tedavileri ve Biyopsi işlemleridir.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet