Skip Navigation Links

Kaymakam Demiryürek’ten İGC’ye 61. yıl kutlaması için heyet ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 61. Yılını Kutladı

Kaymakam Demiryürek’ten İGC’ye 61. yıl kutlaması için heyet ziyaretiWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 61. yıl dönümü dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım, İGC’ye kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
 
Kaymakam Demiryürek, gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi noktasında üstlendikleri önemli rolü vurgulayarak "Gazetecilik, toplumsal bilinç ve demokratik işleyişin sağlanmasında kilit bir rol oynuyor. Sizlerin emekleri, halkımızın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasını sağlıyor," dedi. Pandemi döneminin ardından yaşanan 6 Şubat depremler ile zor dönemde vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.
 
Son günlerde şiddetli yağışların İskenderun’da sıkıntıya dönüşmediğini belirten İskenderun Kaymakamı Demiryürek, Gaziantep, Konya Büyükşehir Belediyesinin İlçede yaptığı kanalizasyon ile ilgili çalışmaların olumlu yansımalarına işaret etti.
 
Depremzedelerin konteyner taleplerine ciddi destek verdiklerini belirten Kaymakam Demiryürek, Karadeniz Holding’in Süheyla Sultan Gemisinde depremzedelerin konakladığını, Rauf Bey Gemisinde de yaklaşık 700 çocuğun üniversiteye hazırlık olarak okula dönüştürüldüğünü belirterek gemilerin İskenderun’dan ayrılacağını ifade etti.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumların desteği ve ziyaretlerinin kendilerine büyük motivasyon sağladığını belirtti. "Gazetecilik mesleğini icra ederken aldığımız destekler bizler için çok kıymetli. Sizler de halkımız için özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Yüreğinize emeklerinize sağlık" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaymakam Demiryürek’ten İGC’ye 61. yıl kutlaması için heyet ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet