Skip Navigation Links

5 Temmuz Ruhu İGC’de Hayat Buldu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulundu

5 Temmuz Ruhu İGC’de Hayat BulduWeb
TV

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulunarak basın mensupları ile bir araya geldi. Dönmez “Zaman ve mekân kavramı olmaksızın zor şartlarda, fedakarca çalışan basın çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Fikirlerin, düşüncelerin ve yazıların daha özgür olduğu bir ortam diliyor ve kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum.” Dedi.
Gerçekleştirilen ziyarete İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Başkan Atar, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e nazik ziyaretinden ve yerel basına her zaman destek olmasından dolayı teşekkür etti.
Her zaman basın mensuplarının yanında olduklarını söyleyen Başkan Dönmez, “İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için gerçekleştirdiğimiz projelerimizin hemşehrilerimize tanıtımında basın mensubu arkadaşlarımızın büyük katkısı var. Ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir yere sahipsiniz. Fikirlerin, düşüncelerin ve yazıların daha özgür olduğu bir ortam diliyor, cemiyetimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
5 Temmuz Festivali Fikri Cemiyette Hayat Buldu
Samimi sohbet ortamında geçen ziyarette, İskenderun’un kurtuluş günü olan 5 Temmuz’da yapılacak etkinlikler de konuşuldu. Dönmez, o gün yapılacak etkinliklerle ilgili tüm gazetecilerin tek tek fikrini alırken, “5 Temmuz’da yapacağımız etkinliklerin fitilini burada ateşledik. Ortak fikirlerde buluşarak İskenderun’a unutamayacağı bir gün yaşatacağız. Bu özel günü şehrimizin sembolik yeri olan Anıt Alanında yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonrası basın mensuplarıyla birlikte Atatürk Meydanı, Mete Aslan Bulvarı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Havuzlu Çarşıda incelemelerde bulunan Dönmez belediyenin yapacağı projeler ile ilgili bilgiler verdi. Altyapıdan sahil düzenleme projesine kadar birçok konuda açıklama yapan Başkan Dönmez, altyapı,kaldırım ve peyzaj çalışmalarının bir an önce tamamlanarak İskenderun sahilinin kötü kanalizasyon görüntülerinden ve depremin izlerinden kurtulacağını, vatandaşların daha güzel bir ortamda gönül rahatlığıyla gezebileceği ve balık tutabileceği bir yer haline getirileceğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5 Temmuz Ruhu İGC’de Hayat Buldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet