Skip Navigation Links

Mehmet Öntürk'ün Kararlı Duruşu Hatay İçin Büyük Şans ...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi; Mehmet Öntürk'ün Kararlı Duruşu Hatay İçin Büyük Şans ...

Mehmet Öntürk'ün Kararlı Duruşu Hatay İçin Büyük Şans ...

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Davut Taşdelen'i ziyaret etti.
Özçörekçi Başkan, yeni dönemde Hatay'ın tüm ilçelerinde yapılacak işler, vatandaşın beklentileri, büyükşehir belediyesinin liyakat sahibi isimlerden oluşan yeni kadrolarını ve hedeflerini aktardığı Davut Taşdelen ziyaretinde, herkesin taşın altına sadece elini değil gövdesini koymak zorunluluğuna dikkat çekti.
Kıymetli dostum çocukluk arkadaşım Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen'in kıymetli fikirlerini not alan HBB Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, Başkan Mehmet Öntürk'ün tüm borç yükü ve liyakatli insan kaynağı yetersizliğine rağmen Hatay'ın tüm ilçelerine eşit hizmet anlayışı ve ortak aklın hakim kılındığı ortamın sorunları kısa sürede çözmeye yeteceğine vurgu yaptı.
Başkan Mehmet Öntürk'ün kararlı duruşunun Hatay için büyük bir şans olduğuna vurgu yapan Filiz Özçörekçi, kentin tüm dinamiklerinin bu duruşa destek vermesi gerektiğini söyledi.
Tüm bilgi ve birikimlerini Hatay halkının yararına kullanmak için mücadele ettiklerini belirten Özçörekçi, her fikre, her görüşe ihtiyaç duyduklarına vurgu yaparak, devletin tüm kurumlarının seferber olduğu bir ortamda bir kaç yıl içerisinde Hatay'ı ayağa kaldıracaklarına olan inancını ifade etti.
Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Davut Taşdelen, Hatay'da birlik ve beraberlik içerisinde ortak aklı da hakim kılarak sorunlara çözüm üretme gayretinden dolayı Başkan Mehmet Öntürk ve ekibine Filiz Özçörekçi'nin şahsında teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet