Skip Navigation Links

İSTE’DEN SAĞLIK ALANINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile sosyal ve bilimsel alana yönelik iş birliği protokolü imzaladı.

İSTE’DEN SAĞLIK ALANINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile sosyal ve bilimsel alana yönelik iş birliği protokolü imzaladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile sosyal ve bilimsel alana yönelik iş birliği protokolü imzaladı. 29 Mayıs Çarşamba günü İSTE Rektörlük Makamında protokole imza atan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Buket Karaca bu önemli iş birliğinin her iki kurum ve bütün faydalanacaklar için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
İmzalanan protokol kapsamında çerçevesinde İSTE, İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitim alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması gibi konularda uzmanlık desteği sağlayacak. Bu kapsamda İSTE öğretim elemanlarınca İlçe Sağlık Müdürlüğü taraflarca uygun görülecek koşullarda veri toplanabilecek ve araştırma yapılabilecek.
 
Yeni bir iş birliği protokolünü imzalamaktan mutluluk duyduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz protokol ile paydaşlarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu kapsamda İSTE Ailesi olarak Sayın Dr. Buket Karaca ve ekibinin düzenleyeceği sağlık, sosyal ve bilimsel çalışmalarda yanlarında olacak ve kendilerini destekleyeceğiz. İskenderun’umuz için herkesle uyum ve iş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet