Skip Navigation Links

ÖzÇelik İş'ten Osmaniye ve Hatay Çıkarması

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci ve beraberindeki genel merkeze heyeti,

ÖzÇelik İş'ten Osmaniye ve Hatay Çıkarması

Gündem   A+a-

 
Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci ve beraberindeki genel merkeze heyeti bir dizi toplantı ve ziyaret için Osmaniye ve Hatay'a geldi.
 
Osmaniye'de İbrahim Çenet, Erzin'de Ökkeş Elmasoğlu, Dörtyol'da Dr Bahadır Amaç, İskenderun'da Mehmet Dönmez, Belen'de İbrahim Gül ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genel Başkan Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyete İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu da eşlik etti.
 
Tüm belediye başkanlarına ziyaretleri belediyedeki makam odalarında gerçekleşirken, geçtiğimiz günlerde bel fıtığı ameliyatı olan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ziyareti hayırlı olsun ve geçmiş olsun şeklinde evinde gerçekleşti.
 
Genel Başkan Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyet, 6 şubat depreminin ardından Osmaniye ve Hatay'da oluşan hasarı telafi etmek, mağdur vatandaşın maddi ve manevi sorunlarını çözmek üzere büyük sorumluluk alan belediye başkanlarına yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.
 
Osmaniye ve Hatay'ın Özçelik İş Sendikası için çok önemli ve değerli olduğunu belirten Değirmenci, Türkiye'nin en önemli yatırımları ve sanayi çarklarının bulunması, binlerce ailenin geçimini sağladığı çelik sektörünün ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı.
 
Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyet, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube ev sahipliğinde Temsilciler Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet