Skip Navigation Links

Arsuz'da Bu Konaklama Merkezi Örnek Oldu

Arsuz-Bodrum Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi Tüm Yaşam Alanları Arasında Örnek Gösteriliyor

Arsuz'da Bu Konaklama Merkezi Örnek Oldu Web
TV

Arsuz   A+a-

 Yaşanan acıları mümkün olabilecek en azami oranda dindirmek için yapılan Arsuz'da yüzlerce aileyi barındıran en başarılı konaklama alanlarından Arsuz-Bodrum Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi, Bodrum Belediyesi ve halkının olağanüstü çabalarının ürünü olarak gösteriliyor.
Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar koorduinatörlüğünde geliştirilen, yeni olanaklar sağlanan, kocaman yürekleri minicik konteynerlerde mutlu ve huzurlu bir yaşama kavuşturmak için yapılan tüm çalışmalar büyük takdir görüyor.
Meslek edindirme kursları ve okur yazar kursu başta olmak üzere, vatandaşların tüm temel ihtiyaçlarının karşılandığı yaşam alanında sağlık hizmetleri ile psikososyal destek imkanları da bulunuyor.
Arsuz-Bodrum Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi'nde konaklayan yüzlerce ailenin yüzünde tebessüm, kalbinde umut olmayı başaran tüm uygulamalar, sunulan imkanlar, Hatay başta olmak depremi yaşayan bir çok ilde kurulan onlarca konteyner kentte yaşayan vatandaşlardan da benzer taleplerin gelmesine neden oluyor.
Arsuz Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşılan Arsuz-Bodrum Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi videosunda en küçüğünden en yaşlısına tüm bireylerin düşünüldüğü ortam ve imkanlar da sıralanmış.
Arsuz-Bodrum Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi'nde imkanlar şöyle;
 
Sosyal Tesisler, Spor Alanları, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Çoçuk Oyun Parkları, Kütüphane, Resim ve El Sanatları, Halk Eğitim Kursları, Sağlık ve Bakım Hizmetleri, Psikososyal Destek Merkezi, Güvenli ve destekleyici ortam sunarak Vatandaşların her daim yanında.
Yaşadığımız acıları hep birlikte atlatacağız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'da Bu Konaklama Merkezi Örnek Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet