Skip Navigation Links

ARSUZ ‘MADEN OCAĞI’NA HAYIR DEDİ!

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Hüyük Mahallesi'nde yapımı düşünülen ‘Krom Maden Ocağı’na karşı Hüyük Mahallesi'nde halkın yanında yerini aldı.

ARSUZ ‘MADEN OCAĞI’NA HAYIR DEDİ!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Hüyük Mahallesi'nde yapımı düşünülen ‘Krom Maden Ocağı’na karşı çıkmak ve ÇED Toplantısı’nı yaptırmamak adına Hüyük Mahallesi'nde halkın yanında yerini aldı.
Arsuz'un doğasını, suyunu, halkın sağlığı ve geleceğini olumsuz etkileyecek her türlü oluşuma, toplantıya ve yapıya karşı olacaklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, “Çok değerli Arsuz halkı, bugün bizler bir araya gelirken sadece madene karşı çıkmak adına değil, Çocuklarımızın geleceğini inşa etmek, üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirmek için bir araya geldik. Pandemiyle birlikte başlayan, insanoğlunun hayatını olumsuz etkileyen bir süreçten geçtik. Daha da büyük bir felaketi Arsuz'a reva görmeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz.
Arsuz’umuzun temiz havasına, temiz suyuna bile gölge düşürebilecek kadar gözleri kararmış durumdalar. Bizler sadece bugünün özelinde değil, çocuklarımızın geleceği için bir arada bulunmaktayız. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gittiğimiz her yerde görüyor ve yaşıyoruz. Bu sorun bütün bölgemizin sorunu. Çünkü insanoğlunun yaşadığı her coğrafya bizim için çok kıymetli ve geleceğimiz için asla seyirci kalmayacağımız bir coğrafya. Maden ocaklarına karşı çıkacağız. Suyumuzu, doğamızı kirletmelerine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Tarım ve Turizm şehri olarak bilinen ilçemizi, ne bugün nede başka bir gün kirletmelerine, Arsuz'umuza zarar vermelerine izin vermeyeceğiz,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARSUZ ‘MADEN OCAĞI’NA HAYIR DEDİ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet