Skip Navigation Links

TÜRK KIZILAY İSKENDERUN Şubesi’ne Bir Başarı Belgesi Daha

Hizmet ve performans değerlendirmesinde yine üstün başarı sergiledi;

TÜRK KIZILAY İSKENDERUN Şubesi’ne Bir Başarı Belgesi Daha

Gündem   A+a-

 
Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin deprem sonrasında ortaya koyduğu performansı değerlendiren genel Başkanlık, belgeyle taltif etti.
 
Türk Kızılayı İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, Kızılay olarak özellikle deprem sonrasında yoğunlaşan yardım çalışmalarının halen devam ettiğini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunarak bir nebze yüzlerini güldürdüklerini belirterek “Çok büyük bir felaket yaşadık. Depremin ilk gününde itibaren gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya çalıştık. Bu süreçte gerek kıyafet, gerek gıda gerekse yemek dağıtımımız oldu. Her şekilde hijyen kiti olsun ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla el ele olduk ve onlara yardım ettik. Halen yardımlarımız devam ediyor. Yine konteynır kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza muhtarlarımızın belirlediği listeyle dağıtımlarımız oldu” dedi.
 
BAŞARI TAÇLANDIRILDI
 
Şube Müdürü Seden İlhan, merkezin ülke genelinde şubeler üzerinde yaptığı değerlendirmeler sonucunda bu hizmetlerini taçlandırdığına işaret ederek şöyle konuştu:
“Tabi bunu taçlandırdı genel merkezimiz. Bize bir başarı belgesi gönderdi. Performans değerlendirmesinde başarılı olduğumuz için şubemize bir başarı belgesi geldi. Tabi ki bu dördüncü başarı belgemiz oldu. Daha önce Türkiye genelinde sekizinci olduk. Bu belge bizi gelecekte yapacağımız yardımlar için de moral ve motivasyonumuzu arttırdı.”
 
MUHTARLARLA İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR
 
Sadece vatandaşlara yönelik yardımlarının olmadığına da işaret eden Müdür İlhan “Okullardaki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yer aldığı liste, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve öğretmenlerin belirlediği şekilde geliyor. Verilen listeye göre çocuklarımıza ayakkabı ve kıyafet hazırlıyoruz. O şekilde onlara yardım ediyoruz. Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz. Durmaksızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve hijyen olarak yanlarında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet