Skip Navigation Links

‘ARSUZ BELEDİYESİ MİNİK KAŞİFLER’ GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ!

Arsuz Belediyesi Yeni Hizmet Binası arkasında yapımı tamamlanan ‘Arsuz Belediyesi Minik Kaşifler’ Gündüz Bakım Evi açılışı gerçekleşti.

  ‘ARSUZ BELEDİYESİ MİNİK KAŞİFLER’ GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ!Web
TV

Arsuz   A+a-

  ‘ARSUZ BELEDİYESİ MİNİK KAŞİFLER’ GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ!
 
Arsuz Belediyesi tarafından, Arsuz Belediyesi Yeni Hizmet Binası arkasında yapımı tamamlanan ‘Arsuz Belediyesi Minik Kaşifler’ Gündüz Bakım Evi açılışı gerçekleşti.
 
Türk – Alman Dostluk Cemiyeti Krefeld Derneği’nin finans desteği sağladığı, yapımı Arsuz Belediyesi tarafından yapılan ‘Arsuz Belediyesi Minik Kaşifler’ Gündüz Bakım Evi’nin açılışına; Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Arsuz Garnizon Komutan Vekili Yarbay Meliha Sezal, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı İbrahim Dündar, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Birim Müdürleri, Türk – Alman Dostluk Cemiyeti Krefeld Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adil Çolakoğlu ve vatandaşlar katıldı.
 
Gündüz Bakım Evi’nin açılışında baştan sona kadar emeği olan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, “Bizler, bizden sonra ne olacak diye düşünmeyen, bu bayrağı şan ve şerefle bir sonraki döneme bırakacağımız nesiller yaratmak adına üstümüze düşen bütün sorumlulukları yerine getirmek adına halkımıza bir söz verdik. Dedik ki, biz Arsuz olarak çok büyük bir aileyiz. Ve Arsuz’un tekrar ayağa kalkması noktasında herkesin yapacak bir görevi, herkesin bir sorumluluğu var dedik. Bugün geldiğimiz noktada bu gündüz bakım evinin, kreşimizin inşaası söz konusunda bizlere bağışlarıyla destek olan Çolakoğlu ailesine, Planlama yaparak bugünlerin yenilmesinde büyük emeği olan saygıdeğer Belediye Başkanım Asaf Güven beyefendiye, çalışma arkadaşlarına ve kriz yönetirken hakikaten bu ilçenin ihtiyacıyla ilgili gerekli olan her hassasiyeti gösteren ve ihtiyaç noktasından lazım olan ne varsa hayata geçiren sevgili Kaymakamımıza şahsım ve ilçem adına huzurlarımızda teşekkür ediyorum. Yarınlara umutla bakmamızı sağlayan geleceğimiz diye hitap ettiğimiz kıymetli çocuklarımızın daha sağlıklı bir eğitim hayatı geçirmek adına, okul öncesi gündüz bakım evinde bizleri bir araya getiren bu güzel binanın da inşasında gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürüme, ekibine ve Kurum Müdürlerime özellikle de kıymetli öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.
 
Adı arsız Belediyesi, minik kaşifler kreşe şimdi.bu güzel tesisimizin açılışında bir araya geldik. Bugün bu Arsuz’un her ihtiyacı noktasında dertlenip bu ve buna benzer ortamlarda koca bir aile resmi çizdiren, siz kıymetli misafirlerime bugünkü açılışa teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Şükranlarımla hoş geldiniz diyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ‘ARSUZ BELEDİYESİ MİNİK KAŞİFLER’ GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet