Skip Navigation Links

HBB, Yağışlarda Mahsur Kalan 16’sı Çocuk Toplam 22 Kişiyi Kurtardı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu il genelinde meydana gelen şiddetli yağışların yol açtığı olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale etti.

HBB, Yağışlarda Mahsur Kalan 16’sı Çocuk Toplam 22 Kişiyi Kurtardı

Gündem   A+a-

 
HBB ekipleri; yaşanan doğal afetin etkilerini en aza indirerek, yağışlar nedeniyle evinde, aracında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için gece boyunca çaba sarf etti.
 
Meteorolojik uyarılar doğrultusunda alarma geçen Büyükşehir ekipleri, Antakya Odabaşı Mahallesi'nde evlerinde mahsur kalan 16’sı çocuk toplam 22 kişiyi iş makineleriyle güvenli alanlara tahliye etti.
 
TRAFİK SORUNUNA HIZLI ÇÖZÜM
 
Ayrıca Fen İşleri Daire Başkanlığı, Antakya'da metrekare başına 111,2 kilogram yağış düşen şiddetli sağanak nedeniyle trafikte mahsur kalan araçlara yardım ederek, trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik önlemler de aldı.
 
HATSU ve İtfaiye Dairesi gibi birimler de alt geçitlerde su tahliyesi gerçekleştirerek kapanan yollara, tıkanan köprülere müdahalelerde bulunup sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürdü.
 
Yetkililer, yaşanan olumsuz hava koşullarına karşı anında müdahale etmek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden görevlerini yerine getirdiklerini aktardı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet