Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor Kanuni deplasmanında Galibiyeti kaçırdı.

Spor toto 3.ligde mücadele eden İskenderunspor Trabzon deplasmanında Galibiyeti kaçırdı.

Spor   A+a-

Spor toto 3.ligde mücadele eden İskenderunspor Trabzon deplasmanında galibiyeti kaçırdı.
Cumartesi günü Trabzon Kanuni ile karşı karşıya gelen İskenderunspor sahaya üç puan parolasıyla çıktı. maça İskenderunspor başlarken ilk dakikalardan itibaren maçın üstünlüğünü elinde tuttu.
Maçın 3. dakikasında yapılan ortaya çıkan Aykut topa kafa uzattı ancak top rakip kalecinin ellerinde kaldı.
Orta sahada topu daha fazla ayağında tutan ve sık sık rakip kaleye gol bulmak için giden iskenderunspor 13.dakikada Ali Öztürk’ün yaptığı serbest atışa yükselen Aykut, topu ağlara gönderemedi.
 
 Bu pozisyonun ardından ise Trabzon Kanuni takımı ceza sahası dışında İskenderunspor’un kalesine serbest atış kullandı. Topun başına geçen Tuna Sarı ,topu kale içine ortaladı ancak bu topu kaleci Çetin alarak tehlikenin geçmesini sağladı.
20.dakika Ali Öztürk’ün ortasında Kanuni kalecisinin ellerinde kaldı.
Oyunun hâkimiyetini elinde bulunduran iskenderunspor rakip kalede gol ararken zaman zaman da kontra ataklardan tehlikeli pozisyonları kalesinde gördü.
Dakikalar 35'i gösterdiğinde Kanuni sporlu futbolcu Tuna aldığı topu İskenderunspor’un kalesine doğru götürmeye başladı ve topa sert vurdu. Kaleci Çetin'in yanından top direği yalayarak auta çıktı.
İlk yarının son saniyelerinde ise orta sahada aldığı topu rakip kaleye kadar götüren Can Morgül topa güzel vurdu ancak top kalecide kaldı.
 
 İlk yarıda başka pozisyon olmayınca iki takımda soyunma odasına golsüz gitti.
İkinci yarıya başlayan kanunu ilk yarıya göre daha istekli bir futbolla başladı.Maçın 55.dakikasında Ali topu önünde buldu ve çok sert vurdu ancak top kaleciden sekerken bu topa Aykut’tan önce Kanuni sporlu futbolcu vurarak topu kornere yolladı.
Korneri kullan iskenderunspor bu atıştan yararlanamazken Kanuni rakip kaleye gelmek için mücadelesini sürdürdü.
Yağmurun da şiddetini arttırdığı bir zamanda iskenderunspor baskısını artırırken son atışlarda başarılı olamadı.
Maçın 90 dakikalık bölümünde oyun üstünlüğünü elinde bulunduran iskenderunspor rakip kaleyle meşin yuvarlağı buluşturamadığı için karşılaşmadan 1 puanla dönme durumunda kaldı.İskenderunspor’un eski yöneticilerinden ve futbolcularından Şükrü Kanat’ta maçı izlemeye gelerek takımı burada yalnız bırakmadı.
Maçın hemen ardından ise maçı değerlendiren İskenderunspor teknik direktörü Ali Gülmez ise takım olarak iyi mücadele ettik. Maçın başlaması ile birlikte hem fırtına hem yağmurun şiddetli olmasına rağmen oyucularım saha içerisinde vermiş olduğum görevleri yerlerine getirdiler.
Bazen topta sizi sevecek buradan üç puan almaya gelmiştik ama 1 puan aldık. Şansızlığımızı bundan sonraki maçta kıracağımıza inanıyorum dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar