Skip Navigation Links

HBB ve MKÜ İş Birliğiyle Personele Kamu İhale Kanunu Eğitimi

HBB ve Hatay MKÜ iş birliğiyle hazırlanan ve HBB Yerleşkesi Meclis Salonu’nda HBB personellerine yönelik Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi.

HBB ve MKÜ İş Birliğiyle Personele Kamu İhale Kanunu Eğitimi

Gündem   A+a-

 
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğünce düzenlenen eğitimde, MKÜ İç Denetçisi İbrahim Ekiz tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hakkında genel bilgiler verildi.
 
İlgili eğitimde Kanun’da öne çıkan mal alım ihaleleri, teknik şartnamenin hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar, doğrudan temin yönteminin nasıl yapıldığı, muayene kabul işlemleri, ihaleye katılımdaki genel kriterler gibi konular ele alındı.
 
Ayrıca katılımcılar tarafından soru cevap şeklinde örneklemelerle mevzuat hükümleri ile uyulması gereken temel kurallar hakkında da bilgiler verildi.
 
HBB yetkilileri, eğitimin hem Büyükşehir Belediyesinin etkin bir şekilde işleyişine katkı sağlamak hem de personelin daha bilinçli ve yetkin bir şekilde görev yapmasını desteklemek amacıyla düzenlendiğini aktardı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet