Skip Navigation Links

HBB’DEN GIDA İŞLETMELERİ VE YEDİEMİN OTOPARKLARINDA DENETİM

153 NUMARALI HAT 7/24 HİZMETTE

HBB’DEN GIDA İŞLETMELERİ VE YEDİEMİN OTOPARKLARINDA DENETİMWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çekici, kurtarıcı ve güvenli otopark hizmeti veren firmalarla; kasap, fırın, pastane ve market gibi vatandaşlara gıda üzerine hizmet veren yerleri denetledi.
 
Zabıta Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince yediemin otopark hizmeti veren işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararları doğrultusunda belirlenen ücret tarifelerinin uygulanması ve vatandaşların mağdur edilmemesi hususunda çalışmalar yapıldı.
 
İl genelinde kasap, fırın, pastane ve marketlerde yapılan denetimler de ise işletmelerin evrakları, sağlık koşulları, fiyat tarifesi ve fiziki şartlara uygunluk, temizlik, hijyen, muhafaza koşulları incelendi.
 
153 NUMARALI HAT 7/24 HİZMETTE
 
Son bir hafta içerisinde 25 işletmeyi denetleyen ekipler ayrıca 4 kasaba da tespit görgü tutanağı düzenleyerek gerekli resmi uyarılarda bulundu.
 
Yetkililer, denetimlere devam edileceğini vurgulayarak vatandaşların yediemin otoparklarına ödemesi gerekenden fazla ücret ödemeleri durumunda UKOME’nin belirlediği fiyat tarife pusulası ve ödedikleri dekontla birlikte tüketici hakem heyetine başvuruda bulunabileceklerini iletti.
 
HBB yetkilileri ayrıca 153 numaralı hattın vatandaşların 7/24 hizmetinde olduğunu da vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB’DEN GIDA İŞLETMELERİ VE YEDİEMİN OTOPARKLARINDA DENETİM videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet