Skip Navigation Links

Başkan Sami Üstün'den her Nikaha 1 Burs Şartına 3 Bursla yanıt Verdiler

Arsuz'da Burs Şartlı Nikahta Gökpınar Çiftinden Örnek Hareket

 Başkan Sami Üstün'den her Nikaha 1 Burs Şartına 3 Bursla yanıt VerdilerWeb
TV

Gündem   A+a-

 Arsuz'lu Harita Mühendisi Mert Gökpınar, gönlünü kaptırdığı Mersinli Avukat Gamze Cengiz'le hayatını birleştirdi.
Arsuz Gümüş Otel'de gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Avukat Gamze Cengiz ile Harita Mühendisi Mert Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün'ün her kıydığı nikahta en az 1 burs şartına 3 bursla yanıt vererek hem eğitime katkı sundular hem de aydınlık Türkiye'nin geleceği için de örnek oldular.
Gelin Avukat Gamze Cengiz Gökpınar'ın nikah şahitliğini hem adaşı hem de meslektaşı görümce Avukat Gamze Gökpınar yaparken, Damat Harita Mühendisi Mert Gökıpınar'ın şahitliğini ise ortağı Harita Teknikeri Mustafa Gökpınar yaptı.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Servet Mullaoğlu ve eşi Avukat İlkem Mullaoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı, CHP Arsuz Kurucu İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin'in de katıldıkları düğün töreninde nikahı kıyan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, her kıydığı nikah için en az 1 öğrenci bursu şartına 3 bursla yanıt veren Avukat Gamze (Cengiz) Gökpınar ile Harita Mühendisi Mert Gökpınar'a örnek bir çift oldukları için hem teşekkür etti hem de mutluluklar diledi.
Gökpınar ve Cengiz ailelerinin en mutlu gününde düğün töreninde biraraya gelen tüm konuklar, uzun yılar hafızalardan silinmeyecek güzellikte bir ortamın keyfini çıkardılar.
Arsuz'da örnek ev sahipliği yapan Nezihat ve Orhan Gökpınar çifti, Mersinli dünürleri Emine ve Yılmaz Cengiz çifti ve misafirlerini en güzel şekilde ağırladılar ve evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.
Pasta kesiminin ardından kuşak merasimi için anons edilen gelin Avukat Gamze Cengiz Gökpınar'ın kardeşi Emre Cengiz'i kısa süre içinde bulmak mümkün olmadı ama sahneye gelince kuşağı alarak oyununu en kral şekilde yaparken konuklardan büyük alkış aldı.
Düğünün 18 Mayıs gecesi olması nedeniyle saatler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı gösterirken düğünün finali ellerde ayyıldızlı Türk Bayrakları İzmir Marşı'nın hep birlikte okunmasıyla yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Başkan Sami Üstün'den her Nikaha 1 Burs Şartına 3 Bursla yanıt Verdiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet