Skip Navigation Links

Gençler “Gençlik Haftası’nı” Dolu Dolu Geçirdi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sanat, spor ve kültür etkinlikleri ile,

Gençler “Gençlik Haftası’nı” Dolu Dolu Geçirdi

Eğitim   A+a-

 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sanat, spor ve kültür etkinlikleri ile gençler dolu dolu bir hafta geçirdiler.
 
Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak “Gençlik Haftası” programında yer alan halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı ve halka yarışması etkinlikleri büyük bir ilgi gördü. Açık alan etkinliklerinde öğrenci ve öğretmenler doyasıya eğlendiler.
 
Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla güne kahvaltı etkinliği ile başlandı. Öğrenciler sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmesi ve kahvaltının önemini kavraması için birlik, beraberlik ışığında düzenlenen organizasyonun ardından öğrenciler açık alan etkinlikleri için bahçede toplandı.
Açık alan etkinlikleri; geleceğin gençleri olan okulun anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösterilerini icra etmeleriyle başladı. Etkinliğin üçüncü aşamasında çeşitli sportif faaliyetler izleyiciler eşliğinde gerçekleştirildi. Gençlik haftası kapsamında yapılan etkinlikler, bu yıl ilk kez düzenlenen ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen, “Liseler Arası Zeka Oyunları’nın finali ile son buldu.
Gün içerisinde yapılan etkinlikler ve yarışmalar; Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU, protokolün değerli üyeleri ve velilerin teşrifleriyle gerçekleştirildi.
 
Okul Yönetiminden yapılan açıklamada; Gerçekleştirilen etkinliklere katılım sağlayan protokolün değerli üyelerine ve velilere; organizasyonu düzenleyen ve etkinliklere katılım sağlayarak bu süreçte öğrencilere destek olan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederiz.” Sözlerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet