Skip Navigation Links

İskenderun'da 19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

İskenderun ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

İskenderun'da 19 Mayıs Coşkusu YaşandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
 
Daha sonra program, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda çeşitli gösteriler ve sportif faaliyetler gerçekleştirildi.
 
İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Ahmet Turgay Kurum Gençliğe Hitabeyi okudu.
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemini anlatan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz milletimizin bağımsızlığı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutladığını belirtti.
 
Programa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Yarbay Onur Emir, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fatih Sezal, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Koordinatörü Murat Yavuz Savaşçı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, CHP İskenderun İlçe teşkilatı, MHP İskenderun İlçe teşkilatı, Ülkü Ocakları İskenderun İlçe teşkilatı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Belediye Başkan Yardımcıları, KYK Yurt Müdürleri Mehmet Ali Yılmaz, Ayşegül Kanca ve Fatma Birsen Bozkurt, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun'da 19 Mayıs Coşkusu Yaşandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet