Skip Navigation Links

Yafes Doğru'ya HBB'de Önemli Görev

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün takdirleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

Yafes Doğru'ya HBB'de Önemli Görev

Gündem   A+a-

 Hatay'ın başarılı bürokratlarından İskenderun Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yafes Doğru, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.
Yafes Doğru, 18 Mayıs 1976 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İskenderun'da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Kamu yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlamak için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı'nda eğitim alarak yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Meslek hayatına 2000 yılında İstanbul Defterdarlığı Atışalanı Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde başlayan Doğru, 2007-2008 eğitim döneminde Maliye Bakanlığı Eskişehir Mesleki Eğitim Kursunu tamamladı ve Gelir Uzmanlığı sınavını kazanarak İskenderun'da bulunan Akdeniz Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde Gelir Uzmanı olarak göreve başladı. Vergi dairesi müdür yardımcılığı sınavını kazanarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de vergi dairesi müdür yardımcısı ve müdür vekili olarak görev yaptı. 2016 yılında müdürlük sınavını kazanarak memleketi Hatay'a atandı ve burada İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Eğitim Müdürlüğü ve Denetim Koordinasyon Müdürlüğü ve Antakya vergi dairesi müdürlüğü görevlerini birlikte üstlendi.
Doğru, 2023 yılından bu yana İskenderun Sahil Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yaparken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün takdirleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı. Doğru, evli ve iki çocuk babasıdır.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet