Skip Navigation Links

Halil Şahin, Şahince bir çıkış yaptı!...

Halil Şahin; “Beni yeniden aday olmaya mecbur etmeyin…”

Gündem   A+a-


İTSO 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Halil Şahin, Şahince bir çıkış yaptı!...
“Beni yeniden aday olmaya mecbur etmeyin…”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın şubat ayı toplantısı, İTSO Başkanı Halil Şahin’in sert çıkışına sahne oldu. Başkan Şahin Ocak ayındaki veda toplantısında herkese birlik, beraberlik, sağduyu ve seçim yarışında bir birinizi kırmayın telkininde bulunmasına rağmen, bu tavsiyelerine uymayanların olduğunu öne sürdü. Başkan Şahin konuşmasının son bölümünde adeta “Beni mecbur etmeyin. Aksi halde gelir yeniden İTSO Başkanlığı’na aday olurum” mesajını vererek bir anlamda ‘Hodri Meydan’ demiş oldu. İTSO Başkanı Halil Şahin’in gündeme bomba gibi düşen konuşması sırasında şu ifadelerikullandı.
“Tekrar seçime girenlere özellikle teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten seviyeli bir seçim mücadelesi verdiler. Birbirinizi yıpratmadan dayanışmalara devam edilmesini istiyorum. Ancak zaman içerisinde aldığımız bilgilere göre kimi buradaki genel sekreterimizi görevden alma kimi de memurlarımızın tayinini çıkartmaya yönelik tehdit ve çalışmalar içine girmiş.
Bu tür densizliklerin uygun olmadığını, bunun yanlış bir şey olduğunu söylüyor ve bunu yapanın bir ölçüde cehaletine vermek istiyorum. Böylesi bir davranışı yönetime ve şahsıma yapılmış bir hakaret olarak kabul ediyorum. Buradaki huzuru bozmak için çaba sarf ediyorlar. Beni bu cenderenin içine çekmek için uğraşıyorlar ya da densizliklerini sergiliyorlar.
Zengin arkadaşımızın biri herkesi tek tek dolaşıyor ‘Bu Vakko gömleğini bizden başka giyen var mı? Kime satacaksın? Niye meclise adaysın?’ diyor. Yine özel okulun müdürünü arıyorlar ve ‘burada 50 tane öğrenci azalırsa bunu nasıl taşıyacaksınız? Burada okuyanlar bizim kesimin çocuklar’ şeklinde ekonomik tehditte bulunuyorlar. Anladım ki bu arkadaş
İskenderun ekonomisini tek başına idare ediyor. Daha öncede görmüştüm. Sabahları ciğer yediği yerden de hesabı kesmişti. Böyle seviyesiz seçim politikaları, seviyesiz şeyler bu şehre zarar veriyor.”
 
İnşallah, hal ve hareketlerine dikkat ederler
 
İTSO Başkanı Halil Şahin konuşmasının son bölümünde ise ucuz politikalarla seçim sürecini geçirilmeyeceğini ifade ederek herkesi daha olgun, seviyeli ve dikkatli olmaya davet ederek
“Bazı ortamlardaki konuşmalarda bu arkadaşımız ‘tekrar seçimlere girip hesap soracağım’ diyormuş hesap soracaksa gelip bana sorması lazım. Böyle bir hesabı varsa biz yine arenadayız yine burada oluruz, her zamanda seçime gireriz. Bu hesaplaşmayı da Allah’ın izniyle alnımızın akıyla da kazanırız. Eşimiz, dostumuz, arkamız ve arkadaşımızda var. Bizi bu mecraya çekmesinler, bu şehrin huzurunu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğimizi özellikle bilmeliler. Burada 16.5 senedir hiçbir huzursuzluk yok. Parayla pulla kimse buranın huzurunu bozamaz. Bundan sonra da kimse buranın huzurunu bozamayacak. Hesabı olan benimle hesabı vardır, onunla her platformda hesaplaşırız. İllaki oda da hesaplaşacaklarsa ben her zaman buradayım, her zamanda hesaplaşmaya hazırım. Ucuz politikalarla seçim arenası geçirmeyi hiç birine yakıştıramadım. İnşallah bundan sonraki süreçte hal ve hareketlerine daha dikkat ederler. Daha seviyeli bir seçim süreci geçirmek için çaba sarf ederler” diye konuştu.
 
 

Halil Şahin, Şahince bir çıkış yaptı!... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet