Skip Navigation Links

UKOME MAYIS AYI TOPLANTISI YAPILDI

KEMALPAŞA VE ÇEKMECE CADDELERİ TRAFİĞE KAPANIYOR

 UKOME MAYIS AYI TOPLANTISI YAPILDIWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Mayıs Ayı Toplantısı HBB Genel Sekreter Vekili Gökhan Yıldırım Başkanlığında gerçekleştirildi.
 
UKOME’nin bu ayki toplantısında 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
 
Toplantıda, Defne ilçesi merkez 3. bölge 1. etap 875 konut ve dükkân inşaatı ile ilgili altyapı ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında Çekmece Caddesi’nin trafik güvenliği açısından trafiğe kapatılması kararlaştırıldı.
 
Ayrıca Hatay Valiliği Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yapılan Uzun Çarşı yapım ve onarım inşaatı 1. kısım zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle bölgedeki vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kazı metotlarının güvenilir bir şekilde uygulanabilmesi ve iş makinelerinin çalışmalar esnasında cadde üzerinde bulunan araç ve ekipmanlara zarar vermemesi için Kemalpaşa Caddesi'nin 13.06.2024 tarihine kadar trafiğe kapatılmasının uygun olduğuna karar verildi.
 
OKUL VE İBADETHANE ÖNLERİNDE TEDBİR
 
Eğitimde çocukların güvenliğinin sağlanması ve bazı bölgelerde ibadete giden vatandaşların can güvenliğinin korunması açısından Antakya, İskenderun, Arsuz, Erzin ilçelerinde bazı okul ve ibadethane önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı alındı.
 
TOPLU TAŞIMA İŞLETİCİLERİNE VE ARAÇLARINI HUSUSİ PLAKAYA ÇEVİREN İŞLETMECİLERE EK SÜRE
 
UKOME’nin Mayıs Ayı Toplantısı’nda SS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine üye olan işleticilerin araç değişim işlemleri için verilen süre 21.06 2024 tarihinde sonra erdiğinden dolayı, deprem nedeniyle araçlarını hususi plakaya çeviren toplu taşıma hizmeti veren işleticilere 24.05.2024 tarihine kadar verilen sürenin depremin maddi yönden etkilerinin devam etmesi nedeniyle işleticilerin mağdur olmaması için 31.12.2024 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.
 
Ayrıca gündemdeki 94 adet ticari plakanın (HO, BB, M, T, C ve S plakalar) devir işlemi ile ilgili de karar alındı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 UKOME MAYIS AYI TOPLANTISI YAPILDI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet