Skip Navigation Links

HBB, 'Hatay'da Çocuklar Gülsün Diye' Yoğun Çalışmaya Devam Ediyor

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 'Hatay'da Çocuklar Gülsün Diye' sloganıyla sürdürdüğü tiyatro oyunlarına ve animasyon etkinliklerine devam

HBB, 'Hatay'da Çocuklar Gülsün Diye' Yoğun Çalışmaya Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı "Hatay'da Çocuklar Gülsün Diye" sloganıyla sürdürdüğü tiyatro oyunlarına ve animasyon etkinliklerine devam ediyor.
 
HBB Şehir Tiyatrosu, Mayıs Ayı Programı kapsamında Hassa’da Aktepe 23 Nisan Anaokulu, Gazi Anaokulunda; Reyhanlı Varışlı İlkokulunda, İskenderun’da ise Semiha Kibar Anaokulunda "Karınca Kararınca" adlı oyun ve çeşitli aktiviteleriyle çocuklarla buluştu.
 
Büyükşehir sanatçıları, 6 Şubat depremlerinin etkilerini unutturmak ve çocukları güldürmek için gerçekleştirdikleri etkinliklerin yanı sıra animasyon gösterileriyle de çocuklara keyifli ve renkli vakitler yaşattı.
 
15 Mayıs’ta Kırıkhan Konteyner Kent’te, 16 Mayıs’ta Samandağ Değirmenbaşı İlkokulunda, 17 Mayıs’ta ise Antakya Ata Kolejinde performanslarını sergileyecek olan HBB oyuncuları, çocukların yüzünde tebessüm bırakmayı hedefliyor.
 
HBB yetkilileri, tiyatro oyunları ve animasyon gösterileriyle çocukların hayal dünyalarına hitap ederken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmelerini sağladıklarını ayrıca depremin çocukların psikolojisindeki izleri silmek için Hatay’da çocuklara moral depoladıklarını iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet