Skip Navigation Links

DMO’dan üç cenaze aracı alındı

İskenderun Belediyesi araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor

Yaşam   A+a-

DMO’dan üç cenaze aracı alındı
İskenderun Belediyesi araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor
 
İskenderun Belediyesi, araç alımı yaparak araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor. İskenderun Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden üç tane cenaze aracı aldı.
İskenderun Belediyesi’nin, Devlet Malzeme Ofisi’nden 2 adet 2012 model Ford Transit 350M açık tip cenaze nakil aracı, bir adet Ford Transit 350L kapalı tip cenaze aracı alımıyla araç parkı daha da güçlendi.
2012 model, Ford Transit 350L soğutuculu kapalı tip cenaze aracıyla aynı anda dört cenaze , 2012 model Ford Transit 350M soğutuculu açık tip cenaze nakil aracıyla ise, aynı zamanda iki cenaze taşınabilecek.
 
Belediye bugüne kadar 36 araç aldı
İskenderun Belediyesi, halkımıza daha etkin ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, araç alımı yaparak araç parkını güçlendirdi.
29 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar 36 araç satın alınırken, bazı araçlar da tadil edilerek değerlendirildi.
2010 yılı içerisinde 1 adet modern itfaiye aracı, 5 adet motorsiklet satın alındı ve 1 adet sepetli bom ve 1 adet kaldır götür aracı tadil edildi.
2011 yılı içerisinde 6 adet pikap, 2 adet damperli kamyon, 1 adet minibüs (13+1 kişilik), 1 adet otobüs (27+1 kişilik), 3 adet iş makinası (Beko Loder ve Forklift), 1 adet cenaze nakil aracı (2 tabutlu), 1 adet motorsiklet alındı.
2012 yılı içerisinde de 1 adet Doblo binek aracı, 4 adet pikap, 2 adet iş makinası (ekskavatör, kırıcı uç ve Beko Loder), 3 adet motorsiklet, 2 adet Ford Cargo Damperli kamyon, 3 adet cenaze aracı satın alınarak, araç parkına katıldı.
Alım ihalesi yapılan, İskenderun ilçe sınırları içerisinde ve çevre alanlar üzerinde meydana gelebilecek olası yangınlara ve acil durumlara müdahale edebilmek amacıyla 45 metre yüksekliğe sahip, araç üstü teleskobik eklem bomlu, merdivenli, hidrolik platformlu özellikli itfaiye aracı ile araç parkı daha da güçlenecek.
Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan iki adet Ford Transit açık tip cenaze nakil, bir adet Ford Transit kapalı tip cenaze aracı, hizmet vermek üzere İskenderun Belediyesi’nin araç parkına katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet