Skip Navigation Links

İskenderun'da 'Konteyner Lig' ödüllü futbol turnuvası sona erdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen çocuklar arasında düzenlenen İskenderun 'Konteyner Lig' ödüllü futbol turnuvası tamamland

İskenderun'da 'Konteyner Lig' ödüllü futbol turnuvası sona erdiWeb
TV

Spor   A+a-

 Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen çocuklar arasında düzenlenen İskenderun 'Konteyner Lig' ödüllü futbol turnuvası tamamlandı.
 
İskenderun Kaymakamlığı'nın himayesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonunda 2 Mart'ta ''Birlikte Güçleneceğiz'' sloganıyla İskenderun Teknik Üniversite Kampüs Yerleşkesindeki Üsküdar konteyner içerisindeki futbol sahasında başlayan turnuvaya, 30 takımdan 12-17 yaş grubu 300 öğrenci katılım sağladı.
 
Lise kategorisinde Koç A birinci, Kore A ikinci, Üsküdar üçüncü ve ortaokul kategorisinde Arkas D birinci, Sakarya A ikinci ile İGSAŞ B üçüncü olarak dereceye girenlere madalya, kupa ve teşekkür belgesi verildi.
 
Ayrıca lise kategorisinde Koç A ve ortaokul kategorisinde Arkas D turnuvanın şampiyonu olarak 2 takımdan 20 sporcuya İbrahim Çeçen Vakfı tarafından eğitim bursu verilecek.
 
İskenderun Kaymakamlığı’nın himayesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonunda 2 Mart’ta ''Birlikte Güçleneceğiz'' sloganıyla İskenderun Teknik Üniversite Kampüs Yerleşkesindeki Üsküdar konteyner içerisindeki futbol sahasında başladıklarını ifade eden İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek,
 
''Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öz verili çalışmalarıyla gençlerimiz haftanın 3 günü antrenman, 3 günü müsabaka biçiminde 6 gün bu sahalar da spor yapmanın zevkine vardılar. Bugünkü finalle her ne kadar turnuva ligi sonlandırmış olsak da yine beden eğitimi öğretmenlerimiz, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz personelimiz onların spor yapabilmeleri için her türlü organizasyona teşvike devam edecekler.'' diye konuştu.
 
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Turnuvaya katılan çocuklarla sınırlı kalmayıp daha fazla gencimizi daha fazla öğrencimizi sporla buluşturmak adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Gündel, çocuklarımızın sportif anlamda deprem sonrasında özellikle de konteynerlar da yapmış olduğu en güzel turnuvalardan bir tanesi olduğunu ve turnuvaya katılan çocuklara ve bu organizasyonda katkı gösterenlere çok teşekkür etti.
 
Ödül törenine, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, turnuvaya katılan çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun'da 'Konteyner Lig' ödüllü futbol turnuvası sona erdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet