Skip Navigation Links

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma Derneği Anneler Gününü Unutmadı

Mustafa Kemal Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş, ‘Anneler Günü’nde Mustafa Kemal Mahallesi’nde,

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma Derneği Anneler Gününü Unutmadı

Gündem   A+a-

 
Mustafa Kemal Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş, ‘Anneler Günü’nde Mustafa Kemal Mahallesi’nde ikamet eden annelere çiçek dağıtarak, ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli hediyeler verdi.
 
Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek Başkanı Ahmet Taş ve eşi Serpil Taş ve dernek üyesi Volkan Pehlivan, mahalle sakinlerinin annelerine sevgi ve saygılarını göstermek amacıyla çiçek dağıtarak ihtiyaç sahibi ailelere hediye takdiminde bulundu.
 
Anneler, bu sürpriz karşısında duygusal anlar yaşarken, dernek üyeleri de bu güzel günde mahallelerinin annelerine destek olmanın mutluluğunu yaşadı.
 
Mustafa Kemal Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş, yaptığı açıklamada “Anneler Günü, annelerimizin değerini hatırlamak ve onlara minnettarlığımızı göstermek için önemli bir fırsat. Biz de dernek olarak bu özel günü mahallemizdeki annelerimizi unutmadan kutlamak istedik. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etti. Bundan sonra da mahallemizin ihtiyaç sahibi herkes için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet