Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dünya güzeli Irmak selde kayboldu..

Antalya’nın Sarısu Deresi’nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye kayboldu.

Gündem   A+a-

Dünya güzeli selde kayboldu..
 
Antalya’nın Sarısu Deresi’nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye kayboldu.
İskenderun’da ailesini ziyarete gelen ve 15 günlük tatilin ardından Antalya’ya dönen Filiz Reyhaniye, iki çocuğu Emina Irmak (3.5) ve Atlas Reyhaniye (2) ile eşi Sinan Reyhaniye’nin işyerinde buluştuktan sonra Konyaaltı’ndaki evlerine doğru giderken sel sularına kapıldılar.
Can pazarının yaşandığı anlarda herkes seferber olurken, İskenderun’daki yakınları Filiz Reyhaniye’nin babası Mehmet Alvanlı da acı haberi alır almaz Antalya’ya gitti.
İskenderun’daki ailesi ise Emina Irmak’tan gelecek iyi haberi beklerken, geçen her saat umutları tüketiyor.
 
Sağanak yağış sırasında otomobiliyle birlikte sele kapılan 4 kişilik Reyhaniye ailesinden anne-baba ve bir çocuk çevredeki taksicilerin yardımıyla kurtarılırken, Emine Irmak Reyhaniye kayboldu. Ailenin içinde bulunduğu otomobil de selle birlikte dere yatağına sürüklendi. Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, "Anne, baba ve iki çocuktan oluşan bir aile Sarısu Deresi’nde suya kapılınca, taksiciler ilk müdahaleyi yapmış.
 
Anne- baba ve bir çocuğu kurtarılırken 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye kaybolmuş. Ekiplerimiz küçük kız çocuğunu arama çalışmalarına devam ediyor" dedi. Selden çevredekiler tarafından kurtarılan anne Filiz (24), baba Sinan (34) ve Ali Atlas Reyhaniye (2) Özel Olympos Hastanesinde tedaviye alındı.
Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri botlarla derede arama çalışması yapıyor. Selde sürüklenen otomobil kızın kaybolduğu yerden 300 metre aşağıda dere içerisinde bulundu, ancak içerisinden Emine Irmak Reyhaniye çıkmadı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
irem 16 Şubat 2013 Cumartesi
allah sabırlar versin.bir mucize olsun diye sürekli dua ediyoruz.gözümüz,kulağımız sürekli haberlerde yüreğimiz sizlerde..
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş