Skip Navigation Links

Mesleğimize, geleceğimize ve toplumun sağlık hakkına sahip çıkacağız

20.OLAĞAN GENEL KURULU SEÇİMİNİ YAPAN HATAY DİŞHEKİMLERİ ODASI YÖNETİM KURULU ANTAKYA İLÇE SEÇİM KURULU’NDAN MAZBATASINI ALARAK İLK TOPLANTISINI GERÇE

Mesleğimize, geleceğimize ve toplumun sağlık hakkına sahip çıkacağız

Sağlık   A+a-

 Hatay Dişhekimleri Odası, 20. Olağan Genel Kurul seçimini tamamladı ve mazbatasını Antakya İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı. Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı ve çalışmalarına başladı.
 
Oda Başkanı Nebil Seyfettin, yaptığı açıklamada, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti. Seyfettin, "Hatay Dişhekimleri Odası'nı bugünlere taşıyan meslektaşlarımıza genel kurula katılarak, bizleri bu önemli göreve seçtikleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Genel Kurulumuza katılarak, bizleri onurlandıran Hatay Akademik Meslek Odaları Kurulu Üyesi Odaların Başkanları'na (HAMOK), Sivil Toplum Örgütleri Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Kurul ve Seçimlere katkı veren ve emeği geçen tüm üyelerimize değerli basın emekçilerine de teşekkür ediyoruz." dedi.
 
Seyfettin, 20. Olağan Genel Kurul'un ardından mazbatalarını alarak ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi. Toplantıda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurullarında görev dağılımı yapıldı ve çalışmalar başlatıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet