Skip Navigation Links

Belediye Başkanları Toplantısı Dörtyol'da Yapıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Dörtyol Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Dörtyol’da belediye başkanları toplantısına katıldı
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Dörtyol Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in evsahipliğinde yapılan toplantı, Belediye Restaurant’ında gerçekleştirildi.
İlçe belediye başkanları, belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cilvegözü sınır kapısında meydana gelen patlama olayından dolayı üzüntüsünü dile getirdi ve yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Toplantıda büyükşehir konusuna da değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hatay büyükşehir statüsü kazandı. Artıları ile eksileri ile büyükşehir neler getirecek. Güzel şeyler getirmesini ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Hızlı bir geçiş olabilir. Önümüzdeki dönem bir takım sorunlar yaşanacaktır. Sorunları çözerek ilerleyeceğiz”diye konuştu.
 
 Düzenlenen kahvaltılı toplantıda, birlik ve beraberlik ortamının devamının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu birlikteliği yakalayabiliyoruz. Bu çok önemli. Çünkü Türkiye’nin şu anda birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Belediye başkanlık makamı, siyaset makamı değil, hizmet makamıdır. Herkese eşit davranmak gerekir. Biz şu anda bunu yapıyoruz. Burada bulunan her belediye başkanı potansiyel bir başkan adayıdır. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, toplantıyı düzenleyen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e kitap hediye eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Toplantıya katılan belediye başkanları, Cilvegözü sınır kapısında yaşanan olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet