Skip Navigation Links

Kariyer Seçimi Hayatınıza Yön Verir

MKÜ öğrencilere yönelik olarak Atatürk Konferans Salonu’nda “Kariyer ve İş Seçimi” konulu seminer verildi

Eğitim   A+a-

Kariyer Seçimi Hayatınıza Yön Verir
Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlileri Abdullah Aydın ve Sedat Karakaya tarafından 11 Şubat 2013 tarihinde öğrencilere yönelik olarak Atatürk Konferans Salonu’nda “Kariyer ve İş Seçimi” konulu seminer verildi.
Mustafa Kemal Üniversitesi Stratejik Düşünce Topluluğu tarafından organize edilen seminer öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Öğrencilerin meslek seçimleri ve kariyer planlamalarına yönelik önemli bilgilerin verildiği seminerin açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut yaptı. Prof. Dr. Bulut öğrencilerin kariyer ve mesleklerini seçerken dikkatli davranmalarını istedi.
Başarı Hayatın İçinde Gizlidir
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Siz öğrenci arkadaşların iki önemli sorumluğu var. Bunlardan birincisi kariyerinizle ilgili, ikincisi ise ailelerinizin sizden beklentilerine yönelik sorumluluklarınız. Bu sorumlulukların sizler de farkındasınız. Kariyer ve meslek seçimlerinizde her zaman önemli görevlere gelmenin gayreti içerisinde olmalısınız. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak Fakültemizden devletimizin önemli makamlarına yükselen kaymakamlar, bürokratlar çıkarmak istiyoruz. Özverili bir çalışmanın sonunda başarıya ulaşmamanız için hiçbir sebep yok. Başarı hayatın içinde gizlidir” dedi.
“Kariyer ve İş Seçimi” konulu seminer Araştırma Görevlileri Abdullah Aydın ve Sedat Karakaya tarafından öğrencilere A Kadro mesleklere nasıl yerleşileceği konusundaki teknik bilgileri aktarılmalarının ardından soru cevaplarla son buldu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet