Skip Navigation Links

Genel Müdür Öktem: 'Bilim ve Teknoloji Yatırımlarımız Meyvelerini Veriyor!'

Yükseliş Koleji ROBO-YÜK Takımı Uluslararası Arenada Türkiye'yi Gururla Temsil Ediyor!

Genel Müdür Öktem: 'Bilim ve Teknoloji Yatırımlarımız Meyvelerini Veriyor!'

Eğitim   A+a-

  Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul ROBO-YÜK robotik takımı, Antalya'da düzenlenen Robotex Türkiye Şampiyonası'nda uluslararası arenada 5 ülkeden 400'den fazla takım arasından sıyrılarak İleri Seviye Çizgi İzleyen kategorisinde Türkiye birincisi , Mini Sumo kategorisinde ise Türkiye dördüncüsü  olmuştur. Bu büyük başarı, takımımızın 2024 Robotex International'da Estonya'da ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hak kazanmasını sağlamıştır.
 
 Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem bu başarı hakkında şunları söyledi: "Öğrencilerimizin ve takım koçumuz Ragıp Demir öğretmenimizin gayretleriyle elde edilen bu uluslararası başarı, okulumuzun bilim ve teknoloji alanındaki yatırımlarının meyvelerini vermektedir. Öğrencilerimizi küresel platformlarda rekabet edebilir bireyler olarak yetiştirme misyonumuzu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kurucum Nuri Üysen ve Yükseliş Koleji adına kutlar, Estonya'daki yarışmalarda başarılar dilerim." 
 
 Bu gurur verici anı, tüm öğrencilerimize ilham kaynağı olarak sunuyoruz ve gelecek yarışmalarda da üstün başarılar elde etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. 
 
#RobotexTürkiye #ROBOYÜK #YükselişKoleji #UluslararasıBaşarı #RobotikYarışması #TeknolojiEğitimi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet