Skip Navigation Links

ATSİAD'ın Anneleri Her Zamanki Gibi Sevgi Dolu

ATSİAD Kadın Komitesi Başkanı Av Aylin Akbay Rende ve beraberindeki heyet, Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nde özel bireylerle buluştu.

ATSİAD'ın Anneleri Her Zamanki Gibi Sevgi Dolu

Arsuz   A+a-

 Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Kadın Komitesi Başkanı Av Aylin Akbay Rende ve beraberindeki heyet, Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nde özel bireylerle buluştu.
Her zaman sosyal sorumluluk projelerine bir anne ve kadın duyarlılığı ile yaklaşan ve her konuda öncü olan ATSİAD ve kadın komitesi, her zaman özel ilgi ve sevgi bekleyen özel bireylerle biraraya geldiler.
Bir çok kez gönderdikleri hediyelerle özel bireylerin gönlünde taht kuran ATSİAD Kadın Komitesi Başkanı Aylin Akbay Rende ve komite üyeleri, özel bireyleri ziyaretlerinde yine hediyelerle ve gönül dolusu sevgileriyle Gökmeydan Rehabilatasyon Merkezi'ne geldiler.
Kurucu Müdür Tuğba Kara ve Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt ve öğrencileriyle birlite karşıladıkları ATSİAD Kadın komitesi heyeti, özel bireylerle bol bol vakit geçirdiler ve hediyelerini verdiler.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, Av Aylin Akbay Rende'ye ATSİAD Kadın Komitesi adına teşekkür plaketini takdim etti ve her zaman katkılarıyla özel bireylerin gönülleri fetheden aynı zamanda akaryakıt sektöründe başarılı bir işinsanı olan Faruk Rende'nin plaketini eşi Av Aylin Akbay Rende'ye verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet