Skip Navigation Links

Civelek ve eşi Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısına katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısına katıldı.

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısına katıldı
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısına katıldı.
Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısı, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıya, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmasında, projenin insanı hedef aldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tarih hep göstermiştir ki toplumlarda fedakarlık duygusu azaldıkça toplumun geleceği tehlikeye düşer. Fedakarlık duygusu arttıkça toplumda ve toplumlararası yerde de daha önem ve değer kazanır” dedi.
Her çocuğun büyümesini, gelişmesini sağlayan beslenme gibi temel ihtiyaçların farklılık göstereceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ama bir şey değişmez, o da çocuğun sevgiye olan ihtiyacı. Çocuğu nasıl büyütürseniz büyütün sevgiyle büyütün. Sevgiye muhtaç bu çocuklara ne kadar sevgi verirsek o çocukları topluma o kadar katarız. Sevgisiz büyüyen çocuklar topluma yararlı olamıyor ne yazık” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Gönül Elçileri Projesi için elbirliğiyle fedakarlık yapmak gerektiğini ve bunun birlikte yapılacağına inandığını sözlerine ekledi.
Çocukların ülkemizin geleceği olduğunu vurgulayan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun’da binin üzerinde gönül elçisi oluştuğunu söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, Gönül elçisi başvuru formunun, Bakanlık, Valilik, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü web sayfalarından online olarak; ayrıca matbu olarak müdürlükden temin edilebileceğini ifade etti.
Gönül Elçileri Projesi kısa tanıtım filminin izlendiği toplantıda, koruyucu aileler duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Sunumun yer aldığı toplantıda, sosyal çalışmacı Sabahattin Büyüktelli, Mesrur Sabahoğlu ve uzman psikolog Feride Altay tarafından projeyle ilgili sorular da cevaplandırıldı.
Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısına Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan’ın eşleri de katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet