Skip Navigation Links

Reklamı Halkla Buluşturdu

Reklam sektöründe bir ilke imza atan Oğuz Ajans Hatay bölgesinde ilk kez uygulanan yöntemle reklamı halkla buluşturuyor.

Gündem   A+a-

 
Reklam sektöründe bir ilke imza atan Oğuz Ajans Hatay bölgesinde ilk kez uygulanan yöntemle reklamı halkla buluşturuyor.  
İskenderun merkezi başta olmak üzere tüm Hatay genelinde halk otobüslerine yerleştirilen LCD ekran televizyonlarda reklam yayını yapacak olan Oğuz Ajans reklam veren firmaları bire bir halk ile buluşturuyor. Gelişen teknolojiyle birlikte reklam da sınır tanımayan bir anlayış ile halk otobüslerinde yolculuk yapan vatandaşlar firma ve mağazaların yeni kampanyaları ve ürünleri başta olmak üzere birçok yenilikleri seyahat ederken dahi izleyerek öğrenme fırsatı bulacaklar.
İskenderun merkezde 30 halk otobüsüne monta edilen LCD ekran televizyonlarda kapalı devre yayın sistemiyle profesyonel montajlı reklamları sürekli yayınlayarak vatandaşı bire bir bilgilendirecek olan sistem Hatay’da ilk olma özelliği taşıyor.  
Oğuz Ajans’a vereceğiniz reklamlar ile ürünlerinizi, kampanyalarınızı, müşterilerinizin ilgisini çekecek her konuyu şimdilik İskenderun merkezde günlük 35 bin kişiye, yakın gelecekte Hatay genelinde olmak üzere günlük ortalama 100 bin kişiye bire bir ulaştırma imkanına sahip olacaksınız. Vatandaşlar sabah evlerinden işlerine giderken dahi o gün yaşadığı kentin mağazalarında firmalarındaki tüm kampanyaları indirimleri ve fırsatları yayınlanan reklamlarda izleyerek bilgi sahibi olabilecekler. Oğuz Ajans sahibi Kadir Oğuz Hatay’da bir ilke imza attıklarının altını çizerek “ Amacımız firmaların gerçek manada verdikleri reklamlardan fayda bulmalarıdır. Bu nedenle oldukça yüksek maliyetlerde yatırım yaparak reklamı vatandaşın ayağına kadar götürdük. Bize reklam veren karlı çıkacaktır bunu garanti ediyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet