Skip Navigation Links

Onlar Artık Üşümeyecek

Hatay’ın Belen ilçesi Belediyesi tarafından dar gelirli ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

Eğitim   A+a-


BELEN BELEDİYESİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Belen Belediyesinden öğrencilere giyecek yardımı
Hatay’ın Belen ilçesi Belediyesi tarafından dar gelirli ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.
Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yardımcı olmanın büyük bir huzur kaynağı olduğunu belirterek, belediyenin sosyal sorumluluklarının başında eğitim gören öğrencilere destek olmanın geldiğini söyledi.
Belen ilçesine bağlı köylerde eğitim gören yardıma muhtaç öğrencilerin kışlık giysi ihtiyaçları olduğunu tespit ettiklerini belirten Yılmazlar, şöyle konuştu:
"Belen Köylerindeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize kış şartlarına uygun giyim kuşam sıkıntısı çekmemeleri için kışlık kaban, mont, kazak, bot gibi kıyafetlerin dağıtımını yaptık. Öğrencilerimizin kışlık kıyafet eksikliklerinin giderilmesi bizleri son derece sevindirdi"
 

 
 Belen ilçesine bağlı Müftüler Köyü Muhtarı Tahsin Saydam ise eğitime desteklerinden ötürü Yılmazlar’a teşekkür ederek,”Köylerimizde eğitim gören öğrencilerin bir takım sıkıntıları vardı. Başkanımızın bu eksiklikleri görüp destek de bulunması bizleri memnun etti. En iyi yatırım insana olan yatırımdır. Verilen destek ile öğrencilerimiz daha sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim göreceklerdir.”dedi.
Yardım yapılan öğrencilerde okullardaki yapılan yardımlardan dolayı Yılmaz'a teşekkür etti.
 

Onlar Artık Üşümeyecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet