Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkezinde Yer Sofrasında İftar

Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken İskenderun Gençlik Merkezinden bir iftar programı daha gerçekleştirildi

 İskenderun Gençlik Merkezinde Yer Sofrasında İftarWeb
TV

Gündem   A+a-

 Gençlik Merkezine gelen gönüllü gençler için yapılan iftar programından sonra küçük yaş grupları için de bir iftar programı gerçekleştirildi.
İskenderun Gençlik Merkezi personelleri, eğitmenleri, küçük yaş grubu öğrencileri ve o öğrencilerin velilerinin de katıldığı programa çok sayıda katılım sağlandı.
Akıl ve Zeka oyunları kursunun ve Kur’an-ı Kerim öğrencilerinden dolu dolu sahne gösterileri ile gerçekleşen ‘Yer Sofrasında İftar’ adlı programa ilgi bir hayli fazla oldu. Küçük yaş grubu öğrencimizin iftar saatinde ezan okunmasıyla başlayan programda adeta aile sıcaklığı
yaşandı.
Akabinde Hacivat- Karagöz oyunu ve Semazen gösterisi gerçekleştirildi. Program sonunda Ramazan ayı boyunca Kur’an-ı Kerim Mukabelesi yapan çocuklara madalya takdim edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “geçtiğimiz hafta da bir iftar programı gerçekleştirmiştik. Bu sefer ise yer sofrasında gönül bağı kurmak adına merkezimize gelen küçük yaş grubu öğrencilerine böyle bir program düzenlemek istedik.
Öğrenciler velileriyle birlikte katılım gösterdiler. Öğrencilerinde sahne aldığı ve dolu dolu gösterilerinde olduğu programımız çok keyifliydi. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 İskenderun Gençlik Merkezinde Yer Sofrasında İftar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet