Skip Navigation Links

Depremde Anne Babasını Kaybeden Çocuklara Bayram Sevinci

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma Derneği'nden Yetimlere Yardım Eli

Depremde Anne Babasını Kaybeden Çocuklara Bayram Sevinci

Gündem   A+a-

 DEPREM DE ANNE BABASI VEFAT EDEN ÇOCUKLARIMIZA MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI AHMET TAŞ VE ÜYELERİ SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR
 
Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 6 Şubat depremimde anne babaları vefat öğrencilerimize bayram öncesi ayakkabı hediye etti. Dernek yönetimi ayrıca maddi yardımda bulunurken 3000 kişilikte iftar yemeği dağıttı.
 
Bu yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerimizi gözeterek yardım eli uzatan Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yine gönülleri fethederek, depremde yetim ve öksüz kalan çocuklarımıza imkanlarınca bayram öncesi yanlarında oldu.
 
Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş ve dernek yönetiminden Volkan Pehlivan, Gani Bahadırlı İlkokulu, Atatürkçü Düşünce Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Namık Kemal Ortaokulunda öğrenim gören çocuklarımızla bir araya gelerek onlara hediyelerini takdim etti.
 
Hediye takdiminde zaman zaman duygulu anların yaşanırken Dernek Başkanı Ahmet Taş, bu çocuklarımıza her zaman sahip çıkacaklarını ifade ederek, "Onlar bizim canımız. Dernek olarak bu sorumluluğu üzerimizde hissettik. İnşallah yardımlarımız hayırseverlerimizin de katkıları ile devam edecek" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet