Skip Navigation Links

Tolgahan Güven'den Hodri Meydan‏

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Tolgahan Güven, ‘hodri meydan’ dedi.

Gündem   A+a-

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Tolgahan Güven, ‘hodri meydan’ dedi.
 
Başbakanlık tarafından önümüzdeki Nisan ayında yapılması kararlaştırılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, Hatay’ın Erzin ilçesinde büyük bir rekabete sahne oldu. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO), Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) Başkan Yardımcısı İşadamı Tolgahan Güven, aday oldu. Göreve seçildiği ilk gün Erzin Ticaret ve Sanayi Odası’nı apartman köşelerinden kurtaracaklarını ifade eden Güven, ”Güçlü ekibimizle bu göreve talibiz. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası artık bölgede nam salacak. Geri planda kalan ETSO’yu ön plana çıkaracağız. Bölgenin saygın işadamlarıyla, sanayicileriyle çok iyi dostluğumuz var. Başkan olmamızla birlikte biz bunu memleket yararına kullanacağız. Erzin’in artık adı duyulacak. Erzin’e yeni fabrikalar kurulacak. Yatırımcıları Erzin’e çekeceğiz. Biz bunu başaracağız.” dedi
 
”ETSO İÇİN BİNAMIZ HAZIR”
 
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkanı olması halinde ilk olarak binayı taşıyacaklarını anlatan İşadamı Tolgahan Güven, ”Erzin Ticaret ve Sanayi Odası, seçildiğim gün yeni yerine taşınacak. ETSO, apartman köşelerinde kalmayacak. Tek bir bina ETSO’ya ait olacak. Bizde bu binayı değerlendireceğiz. Bina konusunda her şey hazır. Erzin esnafıyla birlikte olacağız, beraber olacağız ve bu memleketi bölgenin yıldızı yapmaya gayret edeceğiz.” diye konuştu.
 
”BU İŞLER ÇANAK ÇÖMLEK SATMAYLA OLMAZ”
 
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası’nın bunca yıl geri plana atıldığını vurgulayan İşadamı Güven, ”ETSO bunca yıl bu memlekete faydalı olamadı. İstanbul’a, Ankara’ya portakalımızı götürmeyip, kömbe götürmekle memleket tanıtılmaz. Kaymakamlık tarafından yapılan yardımları ‘biz yaptık’ diye reklam yapmakla bu halk kandırılmaz. Erzin esnafının halini hatrını dahi sormayan, bir selam dahi vermeyi kendisine çok gören yöneticiler, Erzin’e faydaları dokunmuyorsa görevlerini bırakmalıdır. Bu koltuk kimsenin babasının koltuğu değil, memleketin koltuğudur. Bu koltuğa memlekete faydası dokunacak insanlar oturmalıdır. Esnafı koruyan, arkasın alan ve memlekete hizmet edecek insanlar oturmalıdır. Bunca yıl kayda değer bir hizmeti olmayan, Erzin’e bir faydası bulunmayan insanlar, bu görevlerini artık bırakmalıdır.” şeklinde konuştu.
 
”ETSO BAŞKANI, ESNAFINDAN ALIŞ-VERİŞ YAPAR”
 
Erzin esnafına destek çıkacaklarına değinen İşadamı Güven, ”Erzin esnafı bizim canımız. Göreve geldiğimiz gün tüm tabuları kıracak, esnafımıza destek sağlayacağız. ETSO’ya yönetici olacak kişiler, alışverişini Erzin esnafından yapmalıdır. Esnafına destek olmalıdır. Biz göreve geldiğimizde her zaman alışverişi yaptığımız esnafımıza büyük destek olacağız.” ifadelerini kullandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet