Skip Navigation Links

Sağlıklı Bir Ziyaret

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Saydam,İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu’nu ziyaret etti

Sağlık   A+a-


 
İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN İTSO BAŞKANVEKİLİ SEKÜÇOĞLU’NA ZİYARET
 
Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Saydam, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Bülent Seküçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Bülent Seküçoğlu tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Dr. Sebahattin Yılmaz ve beraberindeki heyet ziyaret nedenlerinin Sağlık Hizmetlerinin daha etkin yürütülebilmesi ve sağlık sektöründe ortak çözümler üretmek adına neler yapabiliriz anlamında görüş alışverişinde bulunmak olduğu belirtildi.
 
Seküçoğlu; İl Sağlık müdürlüğüne kapımız her zaman açıktır, bizler Ticaret Sanayi Odası olarak çalışan kesimin daha etkin, verimli ve sağlıklı çalışmalar üretmesi hususunda üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız, sağlık sorunları hususunda görüş alış verişinde bulunarak sorunlar hakkında düşüncelerini iletti.
 
 
 İl Sağlık Müdürü Dr.Sebahattin Yılmaz, göreve geldiği günden bu güne gerek Hatay’ın sağlık sorunları ve gerekse vatandaşların sorunlarına vakıf olduğunu vatandaşların sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve sağlık hizmetlerini en iyi şekilde yürüttüklerini ifade etti.
 
Dr. Yılmaz; “İl Sağlık Müdürü olarak şahsım ve Şube müdürlerim ile Sağlık sektörü için neler yapabiliriz, bunları tartışmak ve vatandaşların memnuniyetini gözeterek çözüm üretebilmektir. Etkin ve verimli çalışmak adına sizler gibi Kurumların görüş ve önerilerini önemsiyoruz.’’diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet