Skip Navigation Links

MHP’Lİ FATMA KAYA, HATAY’LI KADINLARIN SİYASETTEKİ GÜLEN YÜZÜ OLDU

Fatma Kaya’nın seçim çalışmalarındaki mücadelesi verdiği katkı ve cesareti her kesimden takdirle karşılanıyor.

MHP’Lİ FATMA KAYA, HATAY’LI KADINLARIN SİYASETTEKİ GÜLEN YÜZÜ OLDU

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’nın seçim çalışmalarındaki mücadelesi verdiği katkı ve cesareti her kesimden takdirle karşılanıyor.
Özellikle kadın seçmenler, mücadelesiyle ve azmiyle hayranlık bırakan MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’yı Millî Mücadele döneminde asker eşiyle cepheden cepheye koşan, gerektiğinde yaralarını saran "Kara Fatma" lakaplı Fatma Seher'in, Şerife Bacıların, Halime Çavuşların, cesareti ve fedakarlığına benzettiklerini belirttiler.
İskenderun’da Hatay’da Asena Fatma Kaya başkan olarak dillerden düşmeyen Hataylı kadınların, siyasetteki alnı açık, dürüst, çalışkan ve yeri geldiğinde, siyaseten yaptığı işi için, evinden, eşinden ve çocuklarından her türlü fedakarlıkla bıkmadan, yorulmadan ve dinlenmeden, tüm Hataylı kadınların sesi olarak, Hatay siyasetinde adından sıkça söz ettiriyor.
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Kadın Kollarındaki ekibiyle birlikte İskenderun’un en ücra noktasını dahi karış karış gezerek, vatandaşlara her konuda destek olmaya devam ediyor.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’in seçimi kazanması için gece gündüz demeden seferber olan Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’yı, ülkücülerin ablası, ülkücü 4 çocuğun annesi, Hataylı tüm kadınların siyasetteki yüzü ve temsilcisi diyerek bağrına basan vatandaşlar, “O gönüllerin Başkanı Fatma Başkan” diyerek kapıda karşılıyor.
Özellikle kadın seçmenler; “Hatay ve İskenderun siyaset arenasında cesareti ile hayran bırakan Fatma Kaya başkanımız biz kadınlara da örnek olmuştur. Kadınlarımıza fırsat verildiğinde, neler yapabileceklerinin vücut bulmuş hali Fatma Kaya başkanımızdır. Yolunuz açık olsun Hatay'ın ve İskenderun’un Fatma ablası…” ifadelerini kullandılar.
Sahadan hiç kopmadan mücadele eden Hataylı ve İskenderunlu vatandaşların gönül hanesine giren Cumhur İttifakına rahatlıkla oy isteyebilen, göreve geldiği günden bu yana, dürüst, çalışkan bir kadın siyasetçi olarak, Hatay siyasetine damga vuran MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Hataylı kadınların siyasetteki, gülen yüzü olarak, ‘GÖNÜLLERİN BAŞKANI’ oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet