Skip Navigation Links

Gazeteci Ozan Korkut Modernevler İçin Aday

İskenderun’da faaliyet gösteren Sayfa Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Ozan Korkut, Modernevler Mahallesi’ni ayağa kaldırmak adına

Gazeteci Ozan Korkut Modernevler İçin Aday

Politika   A+a-

 
İskenderun’da faaliyet gösteren Sayfa Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Ozan Korkut, Modernevler Mahallesi’ni ayağa kaldırmak adına muhtarlık seçiminin favorisi konumunda bulunuyor.
 
Depremle sarsılan Modernevler Mahallesi’nde yerel belediyeler ile sürekli iletişimde kalarak mahallesine büyük hizmetler kazandırmak adına taşın altına gövdesini koyarak ben de varım diyen Korkut, mahalle halkının da takdiri ile muhtar seçilmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde Modernevler’i yeniden ayağa kaldırmak, vatandaşlara kaliteli hizmetler kazandırmak adına mahallede kapı kapı dolaşarak projelerini aktaran Korkut, vatandaşlardan tam destek gördü.
 
“MUHTARLIK HİZMET KAPISIDIR”
 
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Modernevler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Ozan Korkut, 'Muhtarlığın halka hizmet, vatana hizmet kapısı olduğunu göstermek için, vatandaşların yoğun talepleri üzerine mahallem için adayım' dedi. Modernevler Muhtar adayı Ozan Korkut, muhtarlığın makam ve mevkiden öte, vatandaşların her derdine koşan, mahallesini güzelleştirmek ve eksikliklerini gidermek için gece gündüz çalışılan halka hizmet makamı olduğunu belirtti. Sadece memleket sevdası için muhtar adayı olduğunu belirten Muhtar Adayı Ozan Korkut, "Amacım mahalleme güzel hizmetler kazandırmak. Bu sebeple ‘Yalansız ve Menfaatsiz Sadece Halka hizmet Vatana hizmet Sevdası İçin Adayım’ sloganı ile bu yola çıktım. Modernevler Mahallemizi layık olduğu yere getirmek için bu adaylığımda desteklerinizi bekliyorum. Halkımızın içi rahat olsun. Mahallemiz için güzel ve sevinçli günler yakındır” ifadelerini kullandı.
 
Ozan Korkut’un Özgeçmişi:
 
1973 doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini İskenderun'da Sadık Altıncan İlköğretim Okulu’nda, Lise öğrenimini İskenderun Ticaret ve Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1997'den bu yana gazetecilik mesleğini devam ettiren Korkut, 2024 yerel seçimlerde Modernevler Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet