Skip Navigation Links

Kaymakam Gökpınar, Gökmeydan'da Özel Bireylerle Keyifli Anlar Yaşadı

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Gökmeydan Özel Rehabilatasyon Merkezi'nde Kurucu Müdür Tuğba Kara ve eğitim alan özel bireylere iade-i ziyarette

 Kaymakam Gökpınar, Gökmeydan'da Özel Bireylerle Keyifli  Anlar Yaşadı

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Gökmeydan Özel Rehabilatasyon Merkezi'nde Kurucu Müdür Tuğba Kara ve eğitim alan özel bireylere iade-i ziyarette bulundu.
Kaymakam Hasan Gökpınar'ın özel bireylere gösterdiği yakınlık kısa sürede karşılık buldu ve bir çok özel birey Kaymakam Gökpınar'la iletişim kurdu, sohbet etti ve aldıkları eğitimin sonuçlarını ortaya koydular.
Özel bireylerle yakından ilgilenen ve aldıkları eğitim konusunda da Kurucu Müdür Tuğba Kara'dan bilgi alan Kaymakam Gökpınar, özel eğitime ihtayaç duyan özel bireylerin hayatın her alanında aktif olması, özgüvenlerinin gelişmesi ve toplumla içiçe olmalarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nin özel bireyler için sıklıkla hazırladığı etkinlekleri yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Hasan Gökpınar, sadece derslik ortamında değil, açık alanda yapılan etkinliklerle çocukların tecrübe edinmelerini sağlamanın önemli olduğuna vurgu yaparak, Kurucu Müdür Tuğba Kara'nın şahsında tüm öğretim kadrosuna teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet